Om Norelco Elektroentreprenør

Lang erfaring og høy kompetanse

Norelco AS elektroentreprenør har over 35 års erfaring i bransjen. Vi har 12 medarbeidere sammensatt av installatører, saksbehandlere, montører og lærlinger. Norelco AS holder til sentralt beliggende på Tveita i Oslo.

I Norelco AS er vi opptatt av EL-sikkerhet og kvalitet i vårt arbeid. Vi søker alltid de beste løsningene og tilbyr dem ovenfor våre kunder. Det er en stadig utvikling og modernisering i bransjen. Vi forsøker hele tiden å ligge i forkant av utviklingen for å kunne tilby det siste og beste til våre kunder. I tillegg til små og store elektro-installasjoner kan vi tilby arbeid innen data/spredenett/fiber og ITV.

Norelco AS har også sertifiserte el-kontrollører og termografører. I tillegg leverer og installerer vi Toshiba varmepumper

Solide merkevarer

Vi jobber med en lang rekke kjente merkeleverandører innen elektrofaget. Bedrifter som har vært med lenge og leverer gjennomtestede kvalitetsprodukter på en lang rekke områder. På varmepumper jobber vi tett med Toshibe, en av verdens ledende produsenter. På porttelefoner og adgangskontroll jobber vi primært med Qualitronic, på brannalarmer og nødlys jobber vi med Honeywell Life&Safety og Eltec for å nevne noe. Vi er også medlemer av Sikringen, en bedriftsorganisasjon med 151 medlemsbedrifter og 2500 elektromontører rundt i hele landet.

Dyktige medarbeidere

Hos Norelco AS setter vi faglig dyktighet og kunnskap svært høyt. Alle våre 12 medarbeidere, sammensatt av ingeniører, montører og lærlinger, gjør alt de kan for å sørge for at våre kunder er fornøyde.  Vi jobber kontinuerlig med å holde oss oppdaterte på det siste i tett samarbeid med våre solide og dyktige leverandører.